top of page

מגנטים לחתונה

קודם כל, נתחיל ונאמר, מזל טוב לרגל חתונתכם!

כעת, כחלק מחבילת המגנטים שלנו, אנחנו מציעים לכם מספר אופציות:

1. מגנטים לחתונה קטנה - עד 150 איש , איש צוות אחד שאחראי גם על הצילום וגם על ההדפסה, כמובן שזה מתאפשר בגלל מספר האורחים הנמוך.

מתנות לזוג - 5 הגדלות בגודל 15*20 ו3 תמונות על עץ. קובץ עם התמונות יישלח עד שבוע לאחר האירוע

2. מגנטים לחתונה 2 אנשי צוות - בין אם החתונה היא גדולה או קטנה, ניתן לבקש מאיתנו הגעה של 2 אנשי צוות לאירוע, צלם שיהיה חופשי לצלם במשך כל האירוע, וחותך מגנטים שאחראי לערוך לחתוך ולהניח את המגנטים על הלוח.

מתנות לזוג - 5 הגדלות בגודל 15*20 ו3 תמונות על עץ. קובץ עם התמונות יישלח עד שבוע לאחר האירוע.

מה אנחנו עושים במשך כל החתונה?

מעולה! אז עברנו את שלב המחיר, והחלטנו כמה אנשי צוות נרצה שיהיו באירוע, עכשיו נותר להבין מה מצופה מאיתנו לעשות במשך האירוע?

1. הגעה לאירוע כחצי שעה לפני צילומי משפחות להתמקמות.

2. הצטרפות לצלם הסטילס במהלך כל צילומי המשפחות.

3.צילומי זוגיות לפני שהאורחים מגיעים.

4.צילומי קבלת פנים

5. צילומי כניסה לחופה (לרוב אלא אם הוחלט אחרת, בשל עומס צלמים בחופה עצמה, צלם המגנטים מצלם רק את הכניסה לחופה ולא את הטקס עצמו).

6.צילומי ריקודים עם תוספת של רינג פלאש.

 

סוג ההדפסה ואיכות המגנטים

 

הולכים לכיוון המקרר, רואים תמונה מדהימה שהייתה לכם מחתונה, והופ! התמונה דוהה לה, הופכת לבנה ולאט לאט כמעט ולא רואים אותה!

אז בעצם אנחנו מבינים שסוג המדפסת, איכות המגנט ואיכות ההדפסה הם חלקים לא מבוטלים מהעבודה שחשוב מאוד לקחת בחשבון לפני שבוחרים צלם מגנטים לאירוע המיוחד שלכם.

בעבר רוב ההדפסות היו נעשות בעזרת מדפסות דיו למיניהן, דפי למינציה ועוד, שאלה הם בעצם הדברים שגורמים לתמונה לדהות ולא להיות איכותית.

המדפסת שאנחנו משתמשים בה נקראת מדפסת טרמית מסוג מיצובישי די 90, מדפסת מסוג טרמי היא זאת שתדאג להדפיס דפים איכותיים, שיישמרו, לא ידהו עם הזמן, כך שאתם והאורחים באירוע שלכם תוכלו לראות את המגנטים על המקרר ומוצרי הברזל שלכם למשך שנים רבות, בהתחייבות!

צרו קשר עוד היום!

דניאל רביב - 0544374714

myspot.p@gmail.com

ישראל

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

תודה רבה! ניצור קשר בהקדם

bottom of page